Igen en Oman klassiker

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Salon kataloger fra Oman plejer at være i særklasse, biennale kataloget med en tykkelse på ½ tomme er ligeså.

Nu er det så endelig fremme hos de 16 autorer fra SDF der fik billeder med. I tilgift deler de 300 SDF point. De fleste fik 10 point, nogle 20 point medens to autorer fik fuld valuta for anstrengelserne med 30 SDF point.

Ikke alene er kataloget flot men den endelige pris for produktion, forsendelse til Danmark, importmoms, toldbehandling mm og den sidste forsendelse til autor gør at det ikke er en sag der blot bliver lagt til side.

Og så er der blot 17 dage til deadline for upload til SDF Udland til årets biennale i Spanien. Og igen er der 300 SDF point på højkant til de autorer der slipper gennem nåleøjet.


For at se det samlede katalog, klik her

SFD Udland, 7. februar
Finn E. Larsen

Du kan se de danske billeder i galleriet herunder

Papir kategori

Bjarne-Juhl-Hansen---Bolund Helle-Lorenzen---The-cliff Henrik-R-Kristensen---Aebeloe Ib-Corneliussen-Nielsen---Seagulls-and-starfish Ida-Refsgaard---Skallingen Inge-Selling-Jensen---Bgen-spejler-sig Jonas-D-Madsen---Stone-Skagen Jrgen-Kryger-Hansen---Frerne Lilian-Stubbe---Seaweed-a-windy-day Tage-Christiansen---Moen

Digital kategori

Torkil-Michelsen---The-coast-of-Marbaek Torkil-Michelsen---Heawen-water-and-sand Sren-Skov---The-Wadden-Sea Per-Martens---Woods-and-water Per-Martens---Stevns Nicolai-Godvin---Moler Lilian-Stubbe---Seawind-a-windy-day Lilian-Stubbe---Icy-stones Ida-Refsgaard---Wintercoast Ida-Refsgaard---On-the-beach Ida-Refsgaard---Coast-Svaneke Ida-Refsgaard---Blokhus Ib-Corneliussen-Nielsen---Bulbjerg Henrik-R-Kristensen---Faenoe-west Henrik-R-Kristensen---Aebeloe-north Grethe-Therkelsen---The-cliff Grethe-Therkelsen---Cliff-Sydlangeland Danne-Johansen---Slope Bjarne-Juhl-Hansen---Bolund-4 Bjarne-Huhl-Hansen---Bolund-2

Social Share