NFFF arbejdsstipendium

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Fotograf: Jonas D. Madsen Titel: Winter is Coming mono

Fotograf: Jonas D. Madsen Titel: Winter is Coming mono
   Søg om arbejdsstipendium gennem SDF

Som FULD, EKSTRA eller KLUB medlem af SDF kan du få en økonomisk håndsrækning til et fotoprojekt gennem Nordisk Forbund For Fotografi også kaldet NFFF i daglig omgang. Går du og sysler med en udstilling, en bog, eller en anden fotografiorienteret aktivitet, er du dig selv, en gruppe eller en hel klub, så kan du søge om et arbejdsstipendium.

Der uddeles to stipendier per land af €500. Fristen er 30/9 2019. Du skal benytte ansøgningsskemaet, du finder her på www.SDF.dk eller www.nordic.photo. Et krav til de to vindere er, at de skal fremlægge det færdige projekt. Det vil sige med tekst og billeder, som kan vises på NFFFs hjemmeside.

NFFF er dannet af de fire landsorganisationer i Sverige, Finland, Norge og Danmark og det står bag Nordisk Mesterskab i Fotografi og Nordic Circuit salonerne. Samarbejdet udbygges stadigt, så der kan komme tilbud om events og andet til vore medlemmer. Det kan ske i kraft af den større masse af fotografer og dermed højere værdi for samarbejdspartnere og andre spillere i markedet.

Stipendierne er en del af støtten til det kulturelle arbejde i Norden. Vi arbejder på at finde en anden form på stipendierne, hvor det nordiske er mere i centrum, og hvor beløbet er højere, antallet lavere, og hvor vurderingen handler mindre om retfærdig landefordeling end kvalitet. Vi må se, om vi næste år er nået frem til noget, der kan bruges. Men i år kører vi efter de gamle regler.

Ved udvælgelsen tæller det, om projektet er beskrevet konkret og levende nok, at der er tale om en original ide eller et generelt støtteværdigt emne. Der er ingen konkrete regler, men mon ikke et projekt med unge kvinder, der fotograferer for klimaet vinder og et tilskud til porto taber? Bare et tip.

Sidste år var der nul ansøgere fra Danmark. Så bare kom frisk! Der er plads i butikken.

 

Du kan hente ansøgningsformular ved at klikke her

Social Share