Fotofestivalmiddag på Best Western i Vejle

Fotofestivalmiddag på Best Western i Vejle med præmieoverrækkelse på Den Nationale den 28. september kl. 18.30

Alle som er mindst SDFbasis medlemmer er velkomne. Er du alligevel i Vejle på Fotodagen19, er det et must at deltage til præmieoverrækkelse på Den Nationale og møde dine SDF-venner.

Registrer dig for at læse mere …

Fotodagen19

SDF-stand på Fotodagen19 sammen med Den Nationale, Det frie billede og Lyd billede –

Efterfølgende spisning med præmieoverrækkelse om aftenen på Best Western Torvehallerne i Vejle

Vi har søgt hjælp blandt vores medlemmer, men ingen har meldt sig på banen til at tage sig af vores SDF Fotofestival. Derfor går vi nu andre veje, da andre muligheder har åbnet sig:

SDF deltager i efteråret på Fotodagen19 den. 28. september i Spinderihallerne i Vejle, hvor vi har fået et godt samarbejde med arrangørerne, Vejen Fotoklub.

Som man siger, ”der er dog ikke noget som er dårligt, som ikke er godt for noget andet”. Alle SDF medlemmer er selvfølgelig velkomne!

Den Nationale samt ”de frie billeder” vil også blive udstillet her overfor et i øvrigt ret stort publikum. Lyd/Billede vil blive afholdt med kommentarer fra en dommer. 

Entrebiletterne er til salg på: www.vejenfotoklub.dk her kan du også læse programmet for dagen.

 

Fotofestival i Thisted

Et fantastisk tilbud til SDF medlemmer – SPAR kr. 245!

Fotofestival i Thisted fra fredag den 4. oktober-søndag den 6. oktober er et monster af et fotoarrangement masser af fantastiske foredragsholdere – Blandt andet Helle og Uri Golman, årets pressefotograf Mathias Svold og prisbelønnet filmmager Peter Gerdehag m.fl. Du skal mindst være SDFfuld medlem for at kunne bruge tilbuddet

Registrer dig for at læse mere …

Indkaldelse til Lyd/billede og Det helt frie billede

Sidste års guldmedalje i Det helt frie billede. Jørgen Jacoksen: Microprofessor

Sidste års guldmedalje i Det helt frie billede. Jørgen Jacoksen: Microprofessor
  Hermed indkaldes til konkurrencerne Lyd/billede og Det helt frie billede, som denne gang afvikles på FotoDagen19, lørdag den 28. september 2019 i Spinderihallerne i Vejle.

Læs mere: Indkaldelse til Lyd/billede og Det helt frie billede

The Golden 2019

Der er nu åbnet for registrering og upload til The Golden 2019

 

 

 

Ny billedserie hylder 40 år gammel ikonisk racer

”Jeg elsker denne bil. Den er mere succesfuld end selve kunstværket, ”sagde Andy Warhols, efter at hans fejende penselstrøg havde forvandlet en BMW M1. Det tog ham mindre end en halv time at skabe den fjerde bil til BMWs Art Car Collection. Her 40 år senere er begejstringen for den ikoniske sportsvogn uformindsket.

Læs mere: Ny billedserie hylder 40 år gammel ikonisk racer

Den Nationale 2019 – antagelser og nomineringer

På billedet ses dommerne fra venstre Mogens Frederiksen, Jörn Lützen og Kaare Bak i færd med fordeling af medaljer.

 Den Nationale er bedømt, og det er tid for offentliggørelse af antagelser og nomineringer. Det endelige resultat bliver dog først offentliggjort på den kommende SDF fotofestival.

Læs mere: Den Nationale 2019 – antagelser og nomineringer

Juryen var inde

Mens solen bagte udenfor den sidste lørdag i juni, sad ni dommere indendørs hos EUC Syd i Sønderborg og bedømte 3362 indsendte billeder til Den Nationale.

Læs mere: Juryen var inde

Lanterna Magica

Nu er der åbent for registrering af deltagelse ved Lanterna Magica small prints 2019, mere kan findes på hjemmesiden www.lanternamagica.dk.

Social Share