Ny M.Zuiko Digital ED 12-200mm

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Ny M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 optik med 16,6x zoom er den perfekte universaloptik til fotoentusiaster

Olympus lancerer den kraftigste zoomoptik endnu set i den spejlfrie kamerakategori


Der bliver sat nye standarder for zoomobjektiver til spejlfrie kameraer med M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3, der er en zoomoptik med 16,6x forstørrelse og som giver suverænt optisk design med fremragende afbildning i hele brændvidden fra vidvinkel til telefoto. Den alsidige optik, der har hurtig og nøjagtig autofokus (AF) i en utrolig kompakt og let form med et støv- og stænktæt samt frostsikkert design, er den perfekte ledsager og ideel til fotografering af landskaber og mennesker samt på gaden.

Banebrydende zoom i et vejrbestandigt optikhus

Med 16,6x forstørrelse leverer M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 den kraftigste zoom af alle objektiver til spejlfrie kameraer til dato1. Med en brændvidde på 12-200 mm (35 mm ækvivalent: 24-400 mm) fra vidvinkel til telefoto, mens det kompakte og lette design, som Olympus er kendt for, bevares, er denne optik perfekt til mange forskellige situationer.
Den pålidelige støv- og stænktætte samt frostsikre konstruktion kendt fra M.Zuiko PRO-serien tilføjer endnu mere alsidighed ved at gøre det muligt for brugerne at fotografere i alt slags vejr.
Optisk linsedesign målrettet høj billedkvalitet med hurtig og nøjagtig AF

For helt at undertrykke kromatiske aberrationer og forvrængninger i hele zoomområdet og samtidig bevare et kompakt optikdesign har Olympus' teknikere fokuseret særligt på udformningen af speciel optik, herunder Super ED og asfæriske objektiver. ZERO-belægning (Zuiko Extra-low Reflection Optical) reducerer væsentligt skygger og overstråling. ED 12-200mm F3.5-6.3 er desuden udstyret med MSC-fokusmekanisme (Movie and Still Compatible), der benytter et indvendigt fokussystem, som flytter en enkelt let optik for at fokusere. Dette giver hurtig AF for ikke at gå glip af fotomuligheder, der opstår på et splitsekund.

Tilgængelighed og priser
Den nye M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 vil være tilgængelig fra slutningen af marts 2019 til en vejledende udsalgspris 2 på 7.299 kr..
Som alle andre Olympus-kameraer og -objektiver leveres ED 12-200mm F3.5-6.3 med en gratis udvidet garanti på 6 måneder3 ved registrering via MyOlympus-platformen på www.my.olympus.eu.

Social Share