CANON EOS-R system

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Canon revolutionerer igen fremtidens foto- og videoverden med det nyskabende EOS R system

Den nye RF-fatning er skabt med den perfekte blanding af optisk, mekanisk og elektronisk design for at kunne fange unikke øjeblikke under forhold, som ikke tidligere var mulige.

En nyskabende objektivfatning – skabt ud fra EOS-arven.
Siden introduktionen af EOS-systemet i 1987 er det vokset til at være det mest kendte fotosystem i verden. Dagens introduktion af tager EOS-platformen til nye højder. Det inkorporerer det bedste fra det eksisterende system og udbygger med endnu bedre performance, nye muligheder for objektivdesign og større kreativ fleksibilitet. Den nye RF-fatning tager udgangspunkt i styrkerne hos den nuværende EF-fatning og er resultatet grundig research, som har designet et imponerende optisk system med et ”flange back system” på 20mm og en optisk fatning på 54mm, som giver mulighed for endnu mere lys, når der designes optikker. Den nye 12 pins fatning åbner for endnu bedre kommunikation og strømføring mellem optik og kamera, dette gør mulighederne for optikdesign endnu større. Alt sammen med til at øge billedkvaliteten og brugervenligheden.

Mr Yuichi Ishizuka, President og CEO, Canon Europe, Mellemøsten og Afrika fortæller: ”Da vi lancerede EOS-systemet for 30 år siden sendte vi en klar besked om, at fremtidens fotoverden var ankommet. Nu er EOS-systemet et af de mest ikoniske systemer og vores opbakning til systemet er uændret. Canon vil stadig investere i den uforlignelige EOS-verden med kameraer, optikker og tilbehør der sætter nye standarder for billedkvalitet, optiske niveauer og performance, mens kundernes evigt øgede krav stadig bliver prioriteret.

Exceptionel kvalitet i alle detaljer
Det nye system er gendesignet fra bunden af med uvurderlig input fra professionelle fotografer, hobbyfotografer og filmfotografer. EOS R-systemet med RF-fatning og Dual Pixel CMOS AF leverer imponerende optisk kvalitet, verdens hurtigste autofokus[i]og hurtigere kommunikation mellem kamera og optik end før. 

Alle kvaliteter der er synonym med EOS – hurtig performance, suveræn ergonomi og overlegen, kompromisløs billedkvalitet, som er hjertet af hele EOS R-systemet.

Med innovativ teknologi, for både foto og video giver EOS R-systemet alle brugere mulighed for at skyde og filme i meget mørke omgivelser med skarp fokus – alt sammen på grund af Dual Pixel CMOS AF. EOS R-systemet er både småt i diskret med sin lille størrelse og lydløse billeder. Det giver også den højeste standard inden for video blandt alle Canons EOS systemkameraer – udenfor Cinema EOS-udvalget, som giver filmskabere muligheden for at løfte deres storytelling til det næste niveau med 4K-output i 10-bit gennem HDMI.
Hele systemet har en elegant håndtering og forbedret ergonomi med blandt andet et elektronisk viewfinder og omfattende customisering, som giver brugeren mulighed for at fokusere på billedet i stedet for kameraet.

Et system designet rundt om optikken
EOS R-systemet arver alle det eksisterende systems fordele heriblandt en fuld kompatibilitet med de eksisterende EF og EF-S optikker og tilbehør, når man bruger en af de tre ny-udviklede objektiv-adaptorer. Canon har også i dag lanceret fire nye optikker, som er kompatible med det nye EOS R-system - RF 28-70mm f/2L USM, RF 50mm f/1.2L USM, RF 24-105mm f/4L IS USM og RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM. Baseret på Canons objektiv-arv vil disse højt-ydende optikker skubbe til grænserne for, hvad der er muligt at skabe med et kamera. Desuden kan de nuværende ejere af både EOS fullframe- og APS-C-kameraer takket være adaptorerne fuldt udnytte det nye EOS R-system, men deres allerede indkøbte optikker med samme høje niveau, som når de er brugt på et spejlreflekskamera.

Endnu et medlem af Full Frame-famillienMed tilføjelsen til Canons Full Frame-familie, har Canon i dag annonceret det første kamera som bærer EOS R-navnet og har RF-fatningen, som vil sætte den nye standard for fremtidens kamera. Udover verdens hurtigste autofokus, er EOS R også verdens første kamera, som er I stand til at fokusere i lys ned til -6EVog totalt lydløs udløser. EOS R redefinerer foto og video med enestående billedkvalitet, intuitiv connectivity, forbedret ergonomi, og nem håndtering.

EOS-systemet bliver også udvidet med den nye EF-M 32mm f/1.4 STM -et nyt 32mm-objektiv til EOS M-systemet- og de to nye teleoptikker EF 400mm f/2.8L IS III USM and EF 600mm f/4L IS III USM, som er to lette, revolutionerende og professionelle teleoptikker til EF systemet.

Se mere på: https://www.canon-europe.com/cameras/eos-r-system/

Social Share